Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen aan Schuif!

Hieronder vind je antwoord op de meest veelgestelde vragen aan Schuif!. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kopen bij Schuif!?

Je kunt jezelf misschien beter afvragen “waarom niet?”. Bij Schuif! mag je namelijk rekenen op:

  • Compleet systeem maatwerk schuifdeuren voor een standaard prijs
  • Snelle levertijden
  • 10 jaar garantie op de wielen en profielen
  • Direct een juiste prijsoverzicht
  • Unieke schuifdeuren met een uni kleur, design print of afbeelding

Wat koop ik?

Je koopt een compleet op maat gemaakt schuifwandsysteem. De deurpanelen zijn 8 mm dik, afgewerkt met een zilverkleurig of zwart aluminium omlijsting en bodemrollende, kogel gelagerde wielen. Daarbij krijg je een boven- en onder rail voor een mooie afwerking. De breedte van de boven rail is 8,2 cm en die van de onder rail is 5,8 cm. De maximale lengte van de rail is 360cm. Wanneer jouw schuifwand langer is dan ontvangen je je rail in twee gelijke delen.

Schuifwand systeem profiel en railsysteem Schuifwand omlijsting onderdelen                        Schuifwand omlijsting onderdelen

Krijg ik garantie op een schuifwand?

Ja, natuurlijk! Standaard krijg je 10 garantie op de bodemrollende, kogel gelagerde wielen en op de profielen. Wanneer je kiest voor een afbeelding of RAL kleur op je schuifdeuren dan zit daar 2 jaar garantie op.

Hoe kan ik mijn persoonlijke schuifwand ontwerpen?

Om jouw persoonlijke schuifwand te ontwerpen, klik je hier. Allereerst bepaal je het aantal deuren waaruit jouw schuifwand moet bestaan en daarna kies je uit de 3 verschillende type schuifdeuren die wij bieden:

Je kunt jouw schuifwand helemaal samenstellen zoals jij dat wil!

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat zijn de maximale maten van de deuren?

De maximale breedte van een deur is 1000mm en de maximale hoogte is 2588mm. Het aantal deuren is in principe oneindig, maar de maximale maat van de aluminium rails is 3600mm. Wanneer je de schuifwand langer wil maken (dus meer deuren), dan is dat mogelijk. De boven- en onderrail bestaan dan uit 2 of meer delen.

Hoe moet ik mijn schuifwand inmeten?

Het inmeten van een schuifwand is een precies werkje. Om ervoor te zorgen dat je jouw schuifwand op een simpele manier goed kunt inmeten, hebben wij meetinstructies gecreëerd, die je hier kunt vinden. Wil je liever dat er iemand van Schuif! langskomt om de schuifwand in te meten? Dat kan! Tijdens het plaatsen van je bestelling via ons stappenplan kun je aangeven dat je de kast wil laten inmeten. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn en dat je woont in ons binnengebied.

Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Komen jullie ook inmeten en monteren?

Ja, dat is mogelijk maar alleen als je woonachtig bent in ons binnengebied. Als je ervoor kiest om de deuren door ons te laten monteren, dan komen wij ook inmeten. De kosten voor het monteren van de schuifdeuren zijn 75,- per deur. Voor het inmeten rekenen we 25,-. Tijdens je bestelling via ons stappenplan, kun je aangeven of je gebruik wil maken van onze inmeet en monteer service.

 

Waar heb ik zijpanelen voor nodig?

Zijpanelen heb je nodig wanneer je de schuifwand niet tussen twee muren kunt of gaat plaatsen. Afhankelijk van waar je de schuifwand plaatst heb je 1 of 2 panelen nodig.

Als je de schuifwand tussen twee muren plaatst heb je dus geen zijpanelen nodig.

Schuifdeuren op maat

Plaats je de kast vrijstaand? Dan heb je twee zijpanelen nodig.

Schuifwand op maat maken

Plaats je de kast alleen links tegen de muur? Dan heb je een rechter zijpaneel nodig.

Schuifwanden op maat

Plaats je de kast alleen rechts tegen de muur? Dan heb je een linker zijpaneel nodig.

Schuifdeuren online maken

In onze instructies voor het inmeten van een schuifwand, vind je verdere uitleg over het gebruik van zijpanelen en de manier waarop je deze gemakkelijk kunt inmeten.

 

Kan ik kiezen voor een spiegel/glas schuifwand?

Nee, helaas. Wij hebben ervoor gekozen om drie mogelijkheden aan te bieden, waardoor je jouw schuifwand zelf kunt ontwerpen en wij deze snel kunnen leveren. In onze showroom in Wervershoof verkopen wij wel meerdere soorten schuifwanden. Wil je graag eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Onze showroom vind je hier.

 

Verkopen jullie geen kastinterieur?

Nee, niet via deze website. In onze showroom in Wervershoof kun je wel terecht voor het interieur voor jouw kast. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij Ikea een mooi kastinterieur kopen (niet verder vertellen, hoor) en bij ons prachtige schuifdeuren bestellen om de kast van je dromen te creëren.

 

Schuifdeuren met een foto of afbeelding? Hoe zit dat precies?

Wij van Schuif! hebben een aantal foto’s voor je geselecteerd en geplaatst in ons fotobibliotheek die je kunt kiezen voor jouw schuifwand. Mocht je liever een eigen foto willen aanleveren, dan kan dat uiteraard ook! Een foto uit je eigen collectie of een foto/afbeelding van het internet, moet echter wel de juiste afmetingen/pixels hebben. Klik hier om te zien aan welke voorwaarden een foto/afbeelding moet voldoen.

Wat zijn de levertijden voor mijn bestelling?

Dat is afhankelijk van welke schuifwand je bestelt.

De schuifdeuren met een design print kunnen wij binnen 7 dagen leveren. Voor de deuren in een RAL kleur en die met een fotoprint geldt een levertijd van maximaal 14 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Annuleren kan alleen als de wand nog niet in productie is genomen! Zodra wij jouw schuifwand al aan het produceren zijn dan is het onmogelijk om nog te annuleren. Als je een schuifwand op schuifwandmaken.nl bestelt, wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Omdat onze artikelen op maat zijn gemaakt, zijn ze wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Hierdoor is het annuleren of retourneren van een bestelling niet mogelijk. Mocht er door Schuif! een fout worden gemaakt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zullen dan proberen om een passende oplossing voor het probleem te vinden

Welke betaalmogelijkheden hebben jullie?

Nadat je bestelling is afgerond, ontvang je van ons een bevestigingsmail waarin alle gegevens omtrent je bestelling worden vermeld. Het bedrag van de door jou bestelde schuifwand kun je voldoen via iDeal of bankoverschrijving.

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor het bezorgen van jouw Schuif systeem hanteren we een postcode gebied.  De bezorgkosten binnen dit gebied bedragen 50,-. Voor bezorging buiten het postcodegebied betaal je 75,-. Voor België en de Waddeneilanden zijn de bezorgkosten op aanvraag.

Wil je de schuifdeuren liever gratis bij ons komen afhalen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Ik zou graag een monster uit de basiscollectie Uni kleur of design print willen ontvangen, kan dat? 

Ja, dat is mogelijk. Als je contact met ons opneemt en doorgeeft van welke design print je een proefmonster wil ontvangen, dan sturen wij die naar je op.

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.