Storemax systeem schuifdeuren

StoreMax Comfort

Het StoreMax schuifdeur systeem biedt je veel mogelijkheden om een unieke schuifkast op maat samen te stellen en er voor te zorgen dat die perfect past bij jouw interieur.

StoreMax schuifdeur systeem online samenstellen

Je kunt je storeMax schuifdeuren online vormgeven en helemaal naar je eigen wensen samenstellen.

Wanneer je je keuze hebt gemaakt zie je direct de prijs van je StoreMax schuifwand systeem. Kijk en vergelijk bij andere online aanbieders en/of bouwmarkten als Praxis, Gamma en Karwei….je zult deze schuifwand van StoreMax nergens goedkoper kunnen vinden! Ben je overtuigd? Begin dan gelijk met het online bestellen van je StoreMax schuifdeuren.


Stel hier je StoreMax Schuifwand samen 

StoreMax Schuifdeuren op maat

Onze StoreMax R60 schuifwand biedt enorm veel mogelijkheden om je persoonlijke schuifdeur kast op maat samen te stellen. Om je schuifwand persoonlijk samen te stellen heb je keuze uit:

  • verschillende kleuren
  • meerdere uni- en hout basisdesigns
  • een eigen fotowand (middels het aanleveren van je eigen foto of een uit onze foto collectie)

De schuifdeuren van StoreMax hebben een sterke, aluminium of mat zwarte omlijsting. Het schuifdeur systeem is bodemrollend en de panelen zijn 8 mm dik. Je krijgt 10 jaar garantie op de kogel gelagerde wielen en profielen.


start hier met het online samenstellen van je StoreMax schuifwand 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.