Schuifwandkast maken

Schuifwandkast maken met Schuif!

Een schuifwandkast maken lijkt misschien ingewikkeld, maar met behulp van Schuif! en ons super simpele stappenplan heb je dat binnen de kortste keren gedaan. Geen ingewikkelde bouwtekeningen, geen lijstjes met benodigdheden en honderd keer meten, maar gewoon online jouw schuifwandkast maken. Zonder gedoe. Dat klinkt goed, toch? Nu vraag jij je natuurlijk af hoe dat dan werkt. Nou, dat leggen we je graag even uit.

Zelf een schuifwandkast maken

Hoe kan ik zelf een schuifwandkast maken?

Dat is heel simpel. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld dat bestaat uit 4 stappen. Dat betekent dat je in slechts 4 stappen jouw schuifwandkast kunt maken.

  • Stap 1: Vul de afmetingen van jouw schuifwandkast in. Mocht je de precieze afmetingen niet weten, dan hebben wij super handige meetinstructies voor je.
  • Stap 2: Vervolgens kies je voor een RAL kleur of design print uit onze basiscollectie, of upload je zelf een foto om jouw schuifwand een persoonlijk tintje te geven.
  • Stap 3: Check of de afmetingen kloppen en vul ze aan. Vervolgens kies je of je zijpanelen nodig hebt of niet.
  • Stap 4: Rond je bestelling af en kies of je de deuren zelf wil inmeten en monteren, of dat je dat liever door ons laat doen.

Zodra je bestelling is afgerond, gaan wij voor je aan de slag. Wij maken de deuren die jij ontworpen hebt voor je op maat, waarna jij ze zelf – met behulp van onze montage instructies – kunt monteren. Of je laat dat door ons doen. Dat kan natuurlijk ook.

Ontwerp nu jouw schuifwandkast

 

Dus ik ontwerp en jullie gaan de schuifwandkast maken?

Ja, precies! Jij laat ons weten wat je wil en wij zorgen dat de schuifwand precies wordt wat jij in je hoofd hebt. Dus: jij komt met de ideeën en wij zorgen voor de uitvoering. En als je wil, komen we zelfs nog langs om de schuifwandkast in te meten én te monteren. Zo simpel kan een schuifwandkast maken zijn!

Vragen? Neem contact op!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met designprint

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 13 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een heuse bluejeans print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 5 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met RAL kleur

In onze database vind je vele RAL kleuren waar jij je keuze uit kan maken. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een RAL kleur vindt binnen 14 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een RAL kleur en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 36 reviews.