Schuifwand voor je bedrijf

Schuifwanden voor je bedrijf

Denk jij na over schuifwanden voor je bedrijf? Kantine, magazijn, spreekkamer, kantoor? Allemaal ruimtes waar je mogelijk behoefte hebt aan wat opbergruimte. Of wellicht een al bestaande ruimte wat nodig eens weggewerkt moet worden. Dan zijn onze schuifwanden misschien wel iets voor je.

Wij zijn een onderdeel van Hubo Wervershoof. Wij produceren de schuifwanden zelf waardoor we de wanden voordelig én snel kunnen leveren.
Een schuifwand met 2 deuren met een maximale breedte maat van 200 cm kunnen wij leveren vanaf 320,- (inclusief btw).

Naast onze basiscollectie designprints is het ook mogelijk je schuifwand te personaliseren. Hoe leuk is het om in je bedrijf je logo, teamfoto, product afbeelding op een schuifwand te laten zien. Een fijne sfeer gecreëerd en gelijk een fijne opberg ruimte!

We hebben wat voorbeelden voor je gemaakt om je enigszins een idee te geven hoe dat eruit ziet.

Wil je zelf het een en ander uitproberen? Klik dan hier en laad zelf wat foto’s of afbeeldingen in om je schuifwand net dat beetje extra’s mee te geven!

 

   

   

Reeds geleverde gepersonaliseerde schuifwanden:

Geplaatste schuifwand met afbeelding

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.