Schuifwand met fotoprint

Creëer een prachtige fotowand

Een schuifwand met schuifdeuren welke voorzien zijn van een fotoprint is dé manier om een persoonlijke sfeer te creëren. Je kunt kiezen uit eindeloos veel mogelijkheden. Ga je voor een van de prachtige afbeeldingen uit onze collectie of kies je liever voor het gebruiken van een eigen foto om de fotowand écht persoonlijk te maken?

Foto van het internet

Een stoere filmster of een foto van een superheld voor in de kamer van één van de kinderen. Een foto van een ondergaande zon voor in je slaapkamer of een foto van een gevulde boekenkast voor in de werkkamer. Er kunnen tal van redenen zijn om een mooie afbeelding van het internet te gebruiken voor jouw schuifwand. Om een foto te vinden die voldoet aan de juiste kwaliteit, zou je eens een kijkje kunnen nemen op websites als Pixabay, unsplash of IM free. Daar vind je honderden afbeelding die geschikt zijn om af te drukken op een schuifwand.

Unieke fotowand

Wanneer je kiest voor het gebruiken van een eigen foto, dan maak je van jouw schuifwand écht iets unieks. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van het hele gezin voor in de woon of slaapkamer. Of wat dacht je van een foto van jouw favoriete stad voor in de hal? Of een foto van je huisdier voor in de bijkeuken. Door een eigen foto te gebruiken voor jouw fotowand maak je van iets praktisch als een schuifwand een unieke eyecatcher.

schuifwanden compilatie | schuifwanden met fotoprint

Een hartvormige collage van enkele van ons reeds gerealiseerde schuifwanden met fotoprint!

Richtlijnen voor de beeldkwaliteit van je foto of afbeelding

Om er zeker van te zijn dat een afbeelding geschikt is om te gebruiken voor jouw fotowand, is het belangrijk dat de afbeelding voldoet aan een aantal eisen. Zo moet de resolutie bijvoorbeeld hoog genoeg zijn, omdat de foto anders korrelig/pixelig wordt. Waar een afbeelding precies aan moet voldoen om gebruikt te kunnen als fotowand, vertellen we je hier.

Eigenschappen van schuifwand met fotoprint

  • Keuze uit afbeeldingen in onze collectie of het uploaden van een eigen foto

  •  De schuifdeuren worden geleverd met een zilverkleurige of zwarte omlijsting

  • Prijs vanaf 700,-

  • De schuifwand wordt binnen 14 werkdagen geleverd

Weet je al welke foto je wil gebruiken voor jouw schuifwand?

Klik dan hier om jouw unieke fotowand te ontwerpen! Weet je niet zeker of een schuifwand met fotoprint is wat je wil? Bekijk dan hier onze schuifdeuren met design print en hier schuifdeuren in Uni kleur.

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.