Het schuifdeursysteem van Schuif

Waarom een schuifdeursysteem van Schuif?

Omdat Schuif je de kans biedt om jouw schuifdeursysteem zelf te ontwerpen. Omdat Schuif jouw door jarenlange ervaring kan voorzien van kwaliteit en vakmanschap. En omdat het systeem van Schuif gemakkelijk en snel online te bestellen is. Zo heb je binnen de kortste keren jouw nieuwe schuifwand in huis!

Ontwerp snel jouw schuifdeursysteem

De schuifdeursystemen van Schuif

Een schuifdeursysteem van Schuif ontwerp je helemaal zelf met behulp van ons super simpele stappenplan. Zo weet je zeker dat je een schuifwand compleet met onder- en bovenrail aanschaft die volledig bij jou en jouw interieur past. Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten schuifdeuren:

Alle systemen van Schuif! worden binnen 7 tot 14 werkdagen geleverd en zijn voorzien van een uitgebreide montagehandleiding. Wil je liever dat onze vakmannen de schuifdeuren komen monteren? Ook dat is geen enkel probleem, mits je in ons binnen gebied woont!

Bekijk de mogelijkheden

Zelf een schuifdeursysteem ontwerpen

Wanneer je kiest voor een schuifwand van Schuif heb je de keuze uit vele verschillende kleuren en designs. Mocht er toch geen kleur of print tussen zitten die past bij wat jij in gedachten had, dan kun je ervoor kiezen om een schuifwand met een eigen fotoprint of afbeelding te maken. Zo ben je verzekerd van unieke schuifdeuren én verander je jouw schuifwand direct in een echte blikvanger.

Ontwerp nu jouw schuifwandkast

Start nu met het ontwerpen van jouw schuifdeursysteem

Heb je al in precies in gedachten hoe jouw schuifwand eruit moet komen te zien? Begin dan direct met het ontwerpen van jouw nieuwe schuifdeursysteem. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je meer inspiratie nodig? Klik dan hier of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Vragen? Neem contact op!

schuifwandmaken.nl | bekend van TV | RTL4 wooninspiraties
Kijk hier naar ons item in het programma van RTL4 – Wooninspiraties

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.