Schuifwanden met fotoprint

Schuifwand met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is dé manier om een persoonlijke sfeer te creëren. Je kunt kiezen uit eindeloos veel mogelijkheden. Ga je voor een van de prachtige
afbeeldingen uit onze collectie of kies je liever voor het gebruiken van een eigen foto om je fotowand écht persoonlijk te maken?

Wanneer je kiest voor het gebruiken van een eigen foto, dan maak je van jouw schuifwand écht iets unieks. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van het hele gezin voor in de woon- of
slaapkamer. Of wat dacht je van een foto van jouw favoriete stad voor in de hal? Of een foto van je huisdier voor in de bijkeuken. Door een eigen foto te gebruiken voor jouw fotowand maak je van iets praktisch als een schuifwand een unieke eyecatcher. Klik hier om zelf wat uit te proberen of hier om op zoek te gaan naar mooie plaatjes!

Kun je nog wel wat ideeën gebruiken? Hier zie je een aantal voorbeelden van prachtige fotowanden:

Schuifwand met fotoprint          Schuifwand met fotoprint

schuifwand met fotoprint | amandelbloesem van Van Gogh

schuifwand met fotoprint | schuifdeur met fotoprint    Schuifwand met fotoprint

 

Schuifwand van Schuif! met fotoprint   Schuifwand van Schuif! met fotoprint

Schuifwand met fotoprint - bos en beek     schuifwandmaken.nl | schuifwand met fotoprint

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.