Over Schuif!

Schuif! Unieke en op maat gemaakte schuifwanden

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een fotoprint erop, konden leveren. De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Bovenstaande vragen zetten ons aan het denken en al snel kwamen wij met een idee dat hét antwoord op beide vragen moest zijn; Schuif!. Een website waarop je door middel van een simpel stappenplan gemakkelijk jouw eigen schuifwand samen kunt stellen. In 2016 is Schuif! online gegaan en sindsdien kunnen wij op maat gemaakte schuifdeuren met prachtige kleuren, design prints en foto’s leveren. Precies zoals we dat bedoeld hadden; voordelige en unieke schuifwanden gemaakt vóór en dóór jou.

Theo en Jessica, de gezichten achter Schuif!, zijn sinds 2001 trotse eigenaren van de Hubo in Wervershoof. Terwijl Theo fulltime in de Hubo aan het werk was, had Jessica banen in onder andere de makelaardij, in de horeca en in een groothandel. In 2016 maakte Jessica de keuze om het concept voor Schuif! uit te werken en daar haar werk van te maken. Een keuze waar ze geen seconde spijt van heeft!

Wie zijn wij - schuifwandmaken.nl

Schuif! staat voor kwaliteit, betaalbaarheid en uniciteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de mogelijkheid krijgen om een schuifwand te creëren die écht bij hen past. Een schuifwand waar zij jaren later nog blij mee zullen zijn. Bij Schuif! mag je rekenen op kennis en vakmanschap.

Samen met het team van Hubo Wervershoof hebben we immers ruim 20 jaar ervaring in huis!

Team Hubo Wervershoof                                             schuifwandmaken.nl | bekend van TV | RTL4 wooninspiraties

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met designprint

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 13 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een heuse bluejeans print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 5 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met RAL kleur

In onze database vind je vele RAL kleuren waar jij je keuze uit kan maken. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een RAL kleur vindt binnen 14 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een RAL kleur en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 36 reviews.