Nieuwe afbeeldingen!

Je schuifdeuren verfraaien met een (nieuwe) afbeelding!

Ben je op zoek naar een kledingkast of een voorraadkast of wat voor kast dan ook om al je spullen netjes achter te verwerken? Stop dan met zoeken want hier bij Schuif! hebben wij mooie en betaalbare oplossingen voor je.

Schuifwanden in alle soorten en maten met keuze uit vele varianten aan deuren. Zo kun je kiezen voor een basiskleur uit onze basiscollectie. Je kunt kiezen uit vele verschillende eigentijdse uni kleuren. Ook kun je combineren. Wanneer je kiest voor een schuifwand met 3 schuifdeuren, dan kun je ervoor kiezen om de middelste deur een heel ander uni kleur mee te geven. Zo geef je je ruimte een geheel eigen draai.

Ook kun je een keuze maken uit ons basiscollectie design prints. Dit zijn prints met grotendeels hout designs. Ook hier kun je verschillende designs met elkaar combineren en maak je het geheel af met zwarte of aluminium kleurige omlijsting.

En als laatste is de keuze je deuren in de schuifwand te voorzien van een mooie afbeelding. Denk je eens in om dagelijks geconfronteerd te worden met een prachtige herinnering aan een vakantie met je lief of een terugblik van je kindje op jonge leeftijd of je huisdier in een onmogelijke positie waarvan je altijd moet glimlachen. Of je kiest een van onze foto’s uit onze fotobibliotheek, deze vullen wij zo nu en dan weer aan met nieuwe afbeeldingen. Werkelijk alles is mogelijk. Het is jouw wand, maak er iets moois van!

Om je een idee mee te geven hebben we weer een aantal nieuwe afbeeldingen toegevoegd aan onze bibliotheek, zie hier een aantal ervan… Kom je er niet uit met deze afbeeldingen dan kun je altijd op Pixabay kijken voor meer gratis foto’s.

schuifwandmaken.nl   schuifwandmaken.nl     schuifwandmaken.nl   schuifwandmaken.nl

Liefs Jessica van Schuif!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.