Hoe werkt het?

Een schuifwand samenstellen zoals jij dat wilt

Bij ons kun je terecht voor schuifwanden in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen tussen veel verschillende RAL kleuren, waardoor je jouw schuifwand gemakkelijk kunt voorzien van de perfecte kleur voor jouw interieur. Ook kun je kiezen om jouw schuifdeuren een persoonlijk tintje te geven door ze te voorzien van jouw favoriete foto. Of kies voor één van onze 13 basisdesign prints, die jouw schuifwand nét dat beetje extra geven. Bij ons krijg je de mogelijkheid om via een simpel stappenplan jouw eigen schuifwand samen te stellen.

Direct naar:

-Meetinstructies Schuifdeurkast

-Montage schuifdeursysteem

-Richtlijnen beeldkwaliteit

Zelf een schuifwand samenstellen. Hoe werkt dat?

Allereerst is het handig om te weten hoe hoog en breed jouw schuifwand moet worden. Om tot de juiste maten voor jouw schuifwand te komen, hebben we een aantal meetinstructies voor je. Deze vind je hier. Wil je liever eerst kijken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan natuurlijk! De afmetingen voor jouw schuifwand kun je ook later invullen. Wel is het handig om vast een idee te hebben van hoe breed en hoe hoog jouw schuifwand moet worden, zodat je kunt bepalen hoeveel schuifdeuren je nodig hebt.

De eerste stap

Bij de eerste stap in ons stappenplan, kun je de hoogte en breedte maten van jouw schuifwand invullen. Ook kun je direct kiezen uit hoeveel schuifdeuren je jouw schuifwand wil laten bestaan.

Opties voor jouw schuifwand

Nadat je de afmetingen hebt ingevuld en het aantal schuifdeuren hebt gekozen, kun je verder gaan met het ontwerpen van jouw schuifwand. Bij de tweede stap in ons stappenplan kun je kiezen uit de drie verschillende opties die wij bieden:

Iedere schuifwand heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ga jij voor een tijdloze witte schuifwand of kies je liever voor een schuifwand met daarop jouw allermooiste foto? Alles is mogelijk!

Je hebt een keuze gemaakt

Als je een keuze hebt kunnen maken tussen onze verschillende opties, kun je verdergaan met het daadwerkelijk ontwerpen van jouw schuifkast. Sleep een kleur of print naar de deuren om te kijken hoe het eruit komt te zien, of kies een foto uit om een prachtige fotowand te maken.

Maak je schuifwand definitief

Zodra je tevreden bent over jouw ontwerp kun je jouw schuifwand definitief maken. Bij de stap die volgt, voer je de afmetingen in die je via onze meetinstructies hebt verkregen.
Wil je de kast liever laten inmeten door iemand van Schuif!? Dat kan! Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om iemand langs te laten komen die alles voor je inmeet.

Vrijstaand of tussen twee muren?

Na het invullen van de afmetingen voor jouw schuifwand, willen we nog iets meer weten over de ruimte waarin je jouw schuifwand gaat plaatsen. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten of je zijpanelen nodig hebt of niet. Weet je niet zeker wat zijpanelen zijn en of je ze wel of niet nodig hebt? Bekijk dan hier de uitleg!

Dat was het!

Na het invullen van de afmetingen van jouw schuifwand en het wel of niet kiezen voor zijpanelen, is jouw schuifwand klaar. Nu alleen nog kiezen of je hem zelf gaat monteren of dat je dat liever door ons laat doen en dan kun je jouw unieke schuifwand bestellen. Zo simpel is het!

Dus waar wacht je op? Start nu snel met het ontwerpen van jouw schuifwand en doe jezelf een prachtige schuifwand cadeau!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met designprint

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 13 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een heuse bluejeans print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 5 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met RAL kleur

In onze database vind je vele RAL kleuren waar jij je keuze uit kan maken. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een RAL kleur vindt binnen 14 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een RAL kleur en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 36 reviews.