Woonmaanden bij Schuif!

Woonmaanden bij Schuif!

Oktober = Woonmaand. Dé maand om je weer helemaal op je interieur te richten. De VT wonen&design beurs (vroeger woonbeurs Amsterdam) wordt weer gehouden in de Rai van 1 tm 6 oktober. Daar kun je weer helemaal los gaan op de nieuwste interieur stylen, bijpassende frisse/warme/coole kleuren en de hipste prints voor behang en stoffen.

Nu al zin in! Lekker je huis weer winterklaar maken zodat je er straks tijdens de koude winteravonden, waar het buiten pikkedonker is en de wind om je huis raast, heerlijk in je warme en knusse huis zit.

Opruimen

Maar voordat je daar aan kunt beginnen is het ook fijn om je kledingkast uit te mesten. Je zomergoed eruit, je wintergoed erin. Je winterdekbed weer van zolder en misschien zelfs je elektrische deken.

Een opgeruimd huis, geeft een opgeruimde geest!

Aanbieding

Dus om de oktober/woonmaand voor te zijn bieden wij onze schuifwanden alvast aan. Zodat je je opgeruimde kast kunt voorzien van een fijne schuifwand (of misschien laat je het opruimen zitten en is de schuifwand vooral functioneel ;). Tijdens de maanden september en oktober hebben wij tijdelijk onze schuifwanden in prijs verlaagd.

De aanbieding geldt voor de schuifwanden uit onze basiscollectie. Een collectie waarin je keuze hebt uit 13 basisdesign prints. Deze kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden zonder dat de prijs van je schuifwand verandert! En uiteraard maken wij je schuifwand geheel op de maten die jij ons doorgeeft. Klik hier om vrijblijvend een schuifwand te ontwerpen en check gelijk je prijs.

Inspiratie

Wil je eerst even inspiratie? Via deze link kun je een kijkje nemen naar de diverse schuifwanden welke wij hebben geleverd en/of gemonteerd. Of klik door naar onze pinterest pagina. Daar hebben we een mooie collage samengesteld van alles wat je maken heeft met onze schuifwanden.

Klaar voor de winter

Nou als je dan nu al de voorbereidingen hebt getroffen kun je de stap wagen naar de VT wonen&design beurs. En wat ik nou leuk vond terwijl ik op hun site rondkeek…Deze “waarom is dit niet eerder bedacht” zeer functionele gadget: De magnetische vaatdoekhouder!

vaatdoekhouder - blog van schuifwand maken.nl

Alleen daarom zou je toch al naar de woonbeurs willen!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.