Voor een kopje koffie

Voor een kopje koffie

Prachtige plaatjes

Wanneer je lekker aan het verdwalen bent op google kom je overal afbeeldingen tegen, mooie plaatjes met tekst of een foto van iets of iemand of gave foto van een fantastisch uitzicht. Iedere foto of afbeelding die je ziet doet iets met je. Maar het is zo dat je niet iedere foto die je mooi vind ‘zomaar’ mag gebruiken. Even met je linkermuisknop “afbeelding opslaan als” en hupsakee een mooi plaatje toegevoegd aan je collectie. Nee zo werkt het niet!

Wel of niet?

Nou ja niet helemaal, je mag die foto gerust opslaan hoor. Je mag zelfs de foto gebruiken voor een werkstuk van school bijvoorbeeld, zolang het werkstuk maar niet online gepubliceerd wordt. Dan moet je wel weer toestemming van de eigenaar vragen. Ik heb ook ergens gelezen dat wanneer je een foto wilt gebruiken ten behoeve van een citaat, dat dat dan weer wel mag. Pfff ingewikkelde materie!

Pixabay

Je kunt op onze site kiezen voor een schuifwand met afbeelding. En om die reden ben ik stevig opzoek gegaan naar mooie afbeeldingen. Het leek me een goed idee om alvast wat voorbeelden te tonen om onze bezoekers een idee te geven. Je komt dan al snel op allerlei sites waar je een abonnement kunt afsluiten om per maand bijvoorbeeld 5 of 10 foto’s te mogen gebruiken. Nou is dat op zich geen slecht idee maar ja wat ik mooi vind, vind onze bezoeker misschien wel niet zo fantastisch.

Maar flink doorzoeken werpt zo nu en dan toch zijn vruchten af want er zijn talloze sites die foto’s gratis aanbieden. Dit zijn sites waar ze rechtenvrije foto’s op laten zien. Je mag met deze foto’s doen wat je wilt: “Mag ik jouw afbeeldingen gebruiken?
U kunt kopiëren, aanpassen, distribueren en gebruik maken van de beelden, zelfs voor commerciële doeleinden, alles zonder toestemming te vragen en zonder het betalen van een toeslag. De afgebeelde inhoud kan echter nog worden beschermd door handelsmerken, publiciteit of privacy rechten.”

Deze veelgestelde vraag vond ik bij Pixabay. Van deze site heb ik wel eens een foto gehaald. Je kunt kiezen uit diverse mb’s, hoe mooi wil je het hebben? En dat in principe helemaal gratis. Of nou ja gratis…het enige wat ze je vragen wanneer je op downloaden klikt: Koop voor de auteur van de afbeelding een kop koffie

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk dat vind ik nou leuk!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.