Vertel een leugen dag

4 april | Vertel een leugen dag

Oke dat gaat leuk worden! Het is vandaag wereldwijd Vertel een leugen dag! Daar heb ik echt nog nooit van gehoord dus ik heb het even opgezocht want ik ben namelijk niet echt van de leugens. Bij het idee van het vertellen van een leugen krijg ik op voorhand vlekken in mijn nek, zweet onder mijn oksels, hersens die op hol slaan, visualisatie van de manier waarop iemand naar mij kijkt als diegene twijfelt aan mijn waarheid, alle alarmbellen slaan op hol. Echt!

Dit is wat ik vond:


Tell a Lie Day vindt plaats op 4 april 2019. De dag is een kans om halve waarheden en leugens te vertellen. Opzettelijk liegen om een ​​valse verklaring af te geven aan een andere persoon waarvan de ‘leugenaar’ weet dat het niet de hele waarheid is. Liegen is normaal gesproken niet leuk om te doen, maar Tell a Lie Day biedt een uitzondering.
Het zou slim zijn om je leugens te corrigeren aan het einde van Tell a Lie Day. Een echte leuke manier om een leugen te vertellen zonder iemand pijn te doen is om de meest spectaculaire en meest interessante leugens voor een lach te vertellen. Laat je vrienden geloven dat je vorig jaar de Voice of Holland hebt gewonnen of dat je gisteravond vocht tegen een driekoppige draak op je balkon.

blog van schuif | schuifwandmaken

Uit ervaring

Ooit ben ik naar een festival geweest (Valtifest) en we hadden bedacht dat het wel leuk (lees: lekker) zou zijn om in onze rugzakjes een fles wijn mee naar binnen te smokkelen. Vanuit huis richting Amsterdam ging dat flesje nog zonder blikken of blozen mee. Uitgedost in het thema van dat jaar gingen we er blij op aan. Maar toen kwam het…Voordat we door de poortjes naar binnen konden, stonden daar controleurs met heel wat ‘gevonden’ waar in hun nabije omgeving. Voor mij werden allerlei andere festivalgangers gecontroleerd en gefouilleerd. Met klokkende oksels heb ik dat aanschouwt en naar mate de poortjes naderde had ik al minder trek in wijn. Nog voordat de controleur me aansprak had ik de fles al uit mijn rugzakje gepakt en ook mijn mede-festivalgangers raakte oververhit van mijn paniekaanval.

Ik ben daar gewoon niet zo goed in. Geef mij maar 1 april! Grapjes uithalen past me beter…

Nou vooruit

Om vandaag toch mee te gaan in de vertel een leugen dag heb ik een leugen voor je:

Onze schuifwanden zijn schandalig te duur, kwalitatief ver beneden pijl, het duurt weken voordat je je schuifwand bij ons in productie gaat, als je al überhaupt iets van ons te horen krijgt zodra je je bestelling plaatst én vooraf betaald.. We scoren een bizar laag cijfer bij webwinkelkeur en onze showroom is het binnenstappen niet waard.

Dat ging me trouwens best goed af! Blijkbaar is een digitale leugen makkelijker gemaakt. Toch snel maar weer eens proberen ergens een fles mee naar binnen smokkelen.. 😉

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.