Update Schuif!

Ik heb jullie al een tijdje niet ‘bericht’ en dat komt omdat we achter de schermen al een paar maanden bezig zijn met het updaten van Schuif! Dus vandaar deze update. Gewoon om jullie even op de hoogte te houden van de aankomende wijzigingen.

Nieuwe website

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website! Een webshop waar je gewoon schuifwand op maat kunt blijven ontwerpen en bestellen maar als extra toevoeging gaan wij ook kastinterieurs aanbieden. Dit worden standaard interieur met keuze uit 60 of 80 cm breed en 3 verschillende indelingen. Later meer hierover!

Extra’s

Al enige tijd verkopen wij soft close als extra toevoeging aan ons assortiment maar met de komst van de vernieuwde website kun je ook, interieurs, verlichting, verhogingslat, schuine wandclips, extra spoor en stofstrips.

Update Schuif: Gratis bezorgen!

Wie ons al even volgt weet dat wij sinds het begin van dit jaar over zijn gegaan op gratis bezorgen door heel Nederland (ex de waddeneilanden, kan wel maar dan op aanvraag). Onze bestelbus wordt bestuurd door onze collega Guyon en komt je schuifwand persoonlijk bij je thuis brengen!

Filmmateriaal

Ook zijn inmiddels de voorbereidingen getroffen voor 2 filmpjes. Een bedrijfsfilm en een instructiefilmpje. De beelden zijn gemaakt en wachten we met smart naar het eindresultaat.

Making off | bedrijfsfilmpje | Schuif!
Opnames door Romein Online

In die tussentijd produceren wij, zoals altijd, onze schuifwanden en leveren wij, zoals altijd, snel!

Binnenkort volgt weer een update van Schuif!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.