Thuiswerken

Thuiswerken

Wie ons vorig jaar had verteld dat er een langdurige tijd zou gaan komen waarin we massaal thuis gingen werken omdat er een besmettelijke ziekte over de wereld heerste, die hadden we waarschijnlijk voor gek verklaard.

En kijk nu! Het is haast het ‘nieuwe’ normaal. Tijdens de eerste lockdown deden de thuiswerkers het met de benodigdheden die thuis voor handen waren. Werken gebeurde vanaf de eetkamer tafel, kantoortje op de bovenverdieping, vanuit bed, keuken, bijkeuken, schuur, garage… noem maar op.

Arbo technisch

Arbo technisch gezien valt deze manier van thuiswerken onder niet al te beste omstandigheden en dan nog maar niet te spreken over de koffiemachine…;)

Dus vanuit veel hoeken kwamen tips voor de thuiswerker. Deze link leidt je naar het arboportaal van het Ministerie. Allerlei tips hoe je thuis tijdens een lockdown gezond en vitaal door kunt komen.

“5. Houd contact met je collega’s en leidinggevende: maak afspraken over wat er precies van je wordt verwacht. Geef aan je leidinggevende aan of je knelpunten ervaart in je werk. Zorg ook voor persoonlijk contact met collega’s: organiseer bijvoorbeeld een online koffiemomentje of een vrijdagmiddagborrel.”

Mijn persoonlijke favoriete tip!

Echt allemaal slimme en duidelijke tips. Ook hoe je werkplek in te richten, de hoog/laag buro’s zouden inmiddels niet aan te slepen zijn.

Opgeruimd

Dan is na het volgen van deze tips alles “arbowaardig” maar is het ook “woonwaardig”? Want dan zit je thuis met al je werk benodigdheden als mappen, boeken, folders, laptops, dozen, kratten… noem maar op! En wanneer je niet werkt kijk je daar evengoed op je vrije dag nog tegen aan.

Nou en dan zijn wij daar! Want wij maken voordelige schuifwanden. Helemaal op maat gemaakt in wel 13 verschillende designs of kies een schuifwand uit op kleur en als daar geen goeie kleur voor je tussen zit kun je ook nog kiezen voor een schuifwand met een fotoprint!

Achter je schuifwand berg je al je werk gerelateerde spullen op. Zij het als scheidingswand of als schuifwand voor opbergplanken of rekken.

Schuifwandmaken | opbergruimte | bijkeuken
Voordat je een schuifwand via schuif! hebt gekocht
schuifwand basiscollectie | White Oak
Nadat je een schuifwand via Schuif! hebt gekocht

Voor alle thuiswerkers, veel sterkte en kunnen wij het voor jullie wat makkelijker maken door je werk thuis uit het zicht te brengen.. laat het ons weten!

Liefs Jessica

schuifwanden compilatie | schuifwanden met fotoprint

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.