Te kort!

Te kort! Dat krijgen wij vaak te horen wanneer mensen bij ons een schuifwand willen bestellen. Want het is vaak zo dat de huizen wel wat hoger zijn dat de maximale 2588mm die wij aan hoogte kunnen aanbieden met onze schuifdeuren.

Maar helaas, onze schuifdeuren kunnen we niet hoger maken. De panelen zijn 8mm dik en als je de deuren nog groter gaat maken dan kunnen wij de kwaliteit niet meer garanderen.

Oplossing

Maar wij zouden schuif! niet zijn als we met de klanten mee denken. En graag een passende oplossing willen bieden. Dat is ons wel aardig gelukt en wij zijn inmiddels zover om voor dit probleem definitief een oplossing die bieden.

Verhoging

Om de schuifwand toch passend en kamerhoog te krijgen is een oplossing om een vloer- of plafondlat te plaatsen. Daar óp óf onder kun je je onder- of bovenrail monteren. Het geheel kun je afwerken met een vloer of plafond plint. In het wit of in een goed passend houtnerf kleurtje.

Plafondverhoging 25 mm

vloerverhoging 25 mm

detailfoto vloerplint | schuifwandmaken | Blog | te kort
Voorbeeld van een verhoging!

Op de foto’s is een verhoging te zien van 25mm maar dit zou ook 45mm kunnen zijn. Dan wordt je vloer- of plafondplint afgewerkt met een witte plint, deze zou je dan nog zelf een passende kleur kunnen geven.

Alle varianten zijn mogelijk maar mocht jouw variant er nou net niet bij zitten neem dan gerust contact met ons op, 9 van de 10 keer komen we er wel uit met elkaar!

Klik hier om geheel vrijblijvend een schuifwand samen te stellen!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.