Take Five!

Kom je terug van een weekje weggeweest, ligt er een terugbel notitie. Iemand van een RTL woonprogramma heeft je gebeld en of ik haar terug wilde bellen… Maar natuurlijk bel ik terug! (Ik bel altijd terug hoor, ook als je niet van RTL bent)

De vraag van deze dame was of ik er ooit al eens over na had gedacht of ik op televisie wilde. Hahahah nou nee, niet echt. Of zeg maar gerust echt niet! Ik ben meer een type voor achter de schermen. Ik geef aan, stuur aan, pak aan maar vooraan? Nee dat zeker niet!

Mag ik daar even overnadenken?

De dame heeft me uitgelegd wat de bedoeling was en hoe het programma eruit komt te zien, en op welk tijdstip, kijk dichtheid en uiteraard de kosten. (Want het is zeker niet zo dat je ‘gratis’ op televisie komt…behalve bij opsporing verzocht 😉

Nou daar moest ik natuurlijk even over na denken. Want wat betekend het voor ons? En voor je bedrijf? Wat levert het je op, wil je wel meer publiciteit of gaat het allemaal wel prima zo..

Schuifwand met fotoprint

Waar de makers van het programma ons uiteindelijk op gevonden hadden was onze instagram pagina. Daarop post ik zo af en toe een mooi plaatje van wat wij zoal maken. En waar de makers vooral van gecharmeerd waren zijn onze (zoals zij het noemde) customized schuifwanden. Of zeg maar onze schuifwanden met een fotoprint.

schuifwand maken | schuifwand met fotoprint
Schuifwand (als scheidingswand) met de amandelbloesem van Van Gogh

We hebben ja gezegd..

Na enig overleg met mijn man en hier en daar wat telefoontjes…heb ik toch ja gezegd! En oh jee, het idee alleen al dat er hier een cameraploeg komt en dat ik voor de camera ‘moet’, het zweet loopt over mijn rug. Gelukkig duurt het nog even want ze gaven aan binnenkort contact op te nemen om een datum te af te spreken.

Kunnen we in ieder geval nog even nadenken over hoe we ons (online) bedrijf schuifwandmaken.nl willen laten zien aan de kijkers. Want hoe leuk is het om uiteindelijk je eigen bedrijfsfilm te hebben! En op die manier aan iedereen te laten zien hoe leuk onze schuifwanden (met of zonder fotoprint) nu eigenlijk zijn!

Zodra ik meer weet over de uitzenddatum horen jullie meer van mij.

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.