Sporten part 2

Sporten part 2

Het is al een tijdje geleden dat ik de blog Sporten heb geschreven. En ik begin in die blog met de zin: Als vrouw met de leeftijd van 45… Ik kan je inmiddels vertellen dat je daar 2 jaar bij op mag tellen.

Dus we zijn 2 jaar verder en om eerlijk te zijn is er in die 2 jaar op sportgebied niet zo heel veel verandert. Kijk de frequentie is gewijzigd maar laten we eerlijk zijn, daar kunnen we allemaal niet zoveel aan doen. Gooi er een pandemie in en de hele wereld staat “on hold”. Dat gold ook voor het sporten.

Aanpassingsvermogen

Mijn natuur is dat ik een zeer hoog aanpassingsvermogen heb. Ik vergelijk mijzelf vaak met Barbapapa. Voor diegene die geen idee hebben wie Barbapapa is, Barbapapa is een vrolijk gekleurd poppetje welke heel aardig is en elke vorm kan aannemen die hij wil.

En dat is in de tijd waarin we een jaar lang al leven best een handig karakter eigenschap! Dus gaat het niet zoals bedacht dan doen we het zoals we het niet bedacht hebben. Beetje bijschaven, beetje bijkleuren en hatseflats..een aangepast plan, afspraak, vakantie, verjaardag enz.

Dus je snapt wel dat op sportgebied ik mezelf heel snel kon aanpassen…(voor de duidelijkheid: In die 2 jaar ben ik niet van sportactiviteit gewijzigd, still going strong by de Bootcamp)

Dan zus, dan zo

Eerst werd het sporten op 1,5 meter van elkaar, toen mochten we niet sporten, toen in een bubbel van 4 personen, toen mochten we weer niet, toen in een bubbel van 2 of nee toch 4, of nee, ehhh wat was het nou?? Nou weet je, dan weet ik het wel. Ik ga zelf in een sport lock down. En als alles weer mag van meneer Rutte dan komen wij (onze vaste bubbel van vier, ongewijzigd, behalve dan de auto, die was blauw en die is nu geel) wel weer.

In die tussentijd heeft onze sport juf ENORM haar best gedaan om ons thuis in beweging te krijgen. Echt waar, zoals omschreven in mijn vorige blog, deze vrouw heeft een ongekend energie niveau en ik? Ik werd al moe van het kijken naar die filmpjes. Niets ten nadele van onze juf maar om nou al die sitt ups, lunges, back squats thuis te doen? Zonder mijn sportmatties? Zonder de grappen? En ook nog een zonder zin? Zinloos!

En nu zijn we zover. Onze vier persoons bubbel is weer compleet. Niets gewijzigd aan de hoeveelheid zin die we nooit hebben in dit ene uurtje in de week, niets gewijzigd in het geven van stomme opmerkingen en geintjes en gebbetjes en niets gewijzigd in steevast dezelfde vraag terug in de auto: Wat eten we vandaag??
Eerlijk is eerlijk het was gewoon weer heerlijk.

“Ga je mee sporten?

– Ja, volgend jaar woensdag”

Volhouden part 2

Kijk we zijn net weer begonnen en al weken van te voren hadden we al geen zin. Aankomende woensdag zullen we ook wel weer geen zin hebben maar joh we zien wel wie er allemaal in het autootje zitten. En weet je.. we houden vol, part 2! Keep on going strong voor onze summer body én voor Fred van Leer. Want zoals ook al eerder geschreven in mijn vorige blog zouden we met deze bootcamp toppers naar Leer van Fred live. Oorspronkelijke datum 25 maart 2020 en nu gepland op maandag 11 oktober 2021. Nog nooit zolang uitgekeken naar een uitje en nog nooit een sport zolang volgehouden. Nou ja, lang? Een jaar lang niet sporten, dat hou je best lang vol!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.