Snelle levering

Een snelle levering, dat klinkt toch al muziek in je oren! Het maakt niet uit op welke site je kijkt, vergelijk, besteld of oriënteert…overal wordt duidelijk aangegeven hoelang het duurt voordat jij je aankoop in huis hebt.

Iedere consument raakt eraan gewend, iedereen verwacht het ook dat wanneer je iets besteld, het bij voorkeur gister nog geleverd had mogen worden. De busjes van Postnl of DHL rijden af en aan, zelfs tot laat in de avond.

Snelle levering als USP

En laat “snelle levering” nou een van onze usp’s zijn! Of te wel onze ‘unique selling point’. Iedereen bedrijf heeft er daar wel een paar van. Een van de voordelen waarom de consument nou juist bij dat ene bedrijf of webshop koopt.

Gelukkig hebben wij er meerdere van 😉 maar een van mijn favoriete USP is wel dat wij snel kunnen leveren! Wij hanteren een levertijd van 7 werkdagen op een basiscollectie schuifwand (uni kleur of design print), op maat gemaakt. Zeven werkdagen is écht snel voor een wand op jouw maat gemaakt.

Een tijdje geleden hebben we een wand voor iemand gemaakt die tussendoor even een paar boodschappen ging doen en op zijn weg terug naar huis gelijk zijn schuifwand mee kon nemen!

Waarom niet?

Om de snelheid van leveren hoef je het niet te laten, om onze uitstekende service hoef je het niet te laten, om onze (vriendelijke) prijs hoef je het niet te laten… Dus wil je een schuifwand en graag snel een beetje?? Klik dan hier en ga aan de slag! Wie weet heb je over 7 dagen je schuifwand in huis!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.