Schuifwand op (RAL) kleur

Schuifwand op (RAL) kleur

Vanaf het begin bieden wij de schuifwand op (RAL) kleuren aan. Heb jij een mooie bijpassende (RAL) kleur? Geef de kleur aan ons door en wij doen de rest. Hoe mooi is dat! Want iedere kleur die jij je maar kunt bedenken, in die kleur kunnen wij de schuifdeuren in maken.

Pick a Color!

Wat wel nieuw is bij schuifwandmaken.nl is de keuze in je profilering. Waarin we in het verleden alleen maar de profielen in aluminium kleur konden leveren hebben we ze nu ook het mat zwart. En wat een fijne keuze is dat. Haast 85% van onze schuifwand bestellers kiest voor zwart!

In combi

En dan de zwarte profielen in de combinatie met je eigen (RAL) kleur of een fotoprint of een kleur uit onze basiscollectie.. in deze tijd van industrieel wonen is een hele mooie vooruitgang. Check hier wat voorbeelden:

Zit jouw kleur er niet bij?

Heb jij een kleur die niet onder de noemer RAL kleur valt, vraag dan eens naar de mogelijkheden, in principe kunnen wij je schuifwand in iedere kleur maken!

Via deze link kom je op de pagina waar je eens het een en ander kunt uitproberen: ik wil een schuifwand maken

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met designprint

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 13 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met RAL kleur

In onze database vind je vele (RAL) kleuren waar jij je keuze uit kan maken. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een RAL kleur vindt binnen 14 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een RAL kleur en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 91 reviews.