Schuifwand met fotoprint

Via onze website kun je kiezen voor een schuifwand met een fotoprint. Wil je wel eens iets anders dan een ander? Dat kan! Want de keuze is reuze wanneer je kiest voor een schuifwand met een fotoprint.

Keuze stress

De keuze is zo groot dat je er zeker stress van kan krijgen. Het is natuurlijk wel zo dat je er wel een tijdje tegenaan gaat kijken dus wordt de keuze in afbeelding wel een hele serieuze zaak!

De ervaring leert dat er veelal gekozen wordt voor iets ‘natuurlijks’. Iets waar rust van uitstraalt, iets wat niet zomaar verandert in de loop van de jaren, iets waarvan jij denkt dat dat bij je past en nog alle dagen het fijnste gevoel van krijgt als je er na kijkt.

Eigen foto of fotobibliotheek

Wij hebben een kleine collectie bij elkaar gezocht en in onze fotobibliotheek geplaatst. Je kunt kiezen voor een van deze foto’s maar je kunt ook zelf opzoek gaan naar het ultieme plaatje.

Hou er rekening mee dat jou ultieme plaatje wel de juiste afmetingen heeft. Want de foto wordt nogal opgeblazen om deze fotoprint goed op de afmeting van je schuifwand te krijgen. Veel van de foto gaat er dan verloren als je een ‘kleine’ foto uitkiest.

Via bijvoorbeeld pixabay of rijksstudio kun je gratis redelijk grote afbeeldingen uitkiezen maar er zijn ook sites waar je een foto kunt aanschaffen in groot formaat. Enkele voorbeelden zijn: Istock, 123RF en shutterstock.

Collage schuifwanden met zwarte omlijsting
enkele voorbeelden: Rijksstudio foto, fotoprint van bos&bomen, fotoprint van zee&strand, fotoprint van strandpaal

Je keuze gemaakt?

Wanneer jij je keuze hebt gemaakt dan gaan wij er mee aan de slag. We laten je fotoprint controleren door professionals en laten je altijd een voorbeeld zien voordat wij deze laten uitprinten. Tot dat jij tevreden bent, pas dan wordt de fotoprint definitief.

Lijkt het je wat? Maar heb je nog meer vragen of wil je gewoon even wat uitproberen? Klik hier om je schuifwand met fotoprint zelf samen te stellen. Leuk als wij voor je aan de slag mogen!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.