Schuifwand als scheidingswand

Je schuifwand als scheidingswand gebruiken zou momenteel wel één van de oplossingen om je gasverbruik te verminderen. Wanneer jij een grote ruimte hebt en het ‘zonde’ vind om deze helemaal te moeten warm stoken kan een scheidingswand een oplossing zijn.

Scheidingswand

Schuifwand als scheidingswand

Van origine zijn onze schuifwanden bedoelt voor je kastinterieur zodat je deze ruimte netjes wegwerkt achter een op maat gemaakte schuifwand. Maar je zou de schuifwand ook kunnen gebruiken als scheidingswand. Bijvoorbeeld om een aparte ruimte te creëren mocht je een kamer te kort komen, of zoals eerder vermeld.. om je ruimte te verkleinen. Maar ook om bijvoorbeeld de slaapkamer met aangrenzende badkamer te voorzien van schuifdeuren zoals op de afbeelding.

Schuifwand als scheidingswand. Bijvoorbeeld tussen slaapkamer en badkamer.
Scheidingswand tussen badkamer en slaapkamer. Links en rechts een kastinterieur!

Nadelen

Zeker dat er wat nadelen zijn. Ze zijn nou eenmaal gemaakt om als kastenwand te dienen. Een van de nadelen zijn dat je de wielen op de achterkant ziet zitten, de wand heeft geen geluidswerende functie en de achterkant van de wand heeft in de meeste gevallen een andere print.

Maar mocht je hier geen bezwaren in zien dan zijn onze voordelige schuifwand zeer geschikt als scheidingswand en als je ze bij ons besteld kunnen wij snel en gratis de wand bij je bezorgen!

Besparing tips

Zie je het niet helemaal zitten om je gasverbruik te verminderen met een van onze schuifwanden? Lees dan eens over besparing tips via de site van ‘Gierige Gerda‘. Heel verhelderend!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.