Showroom

Het kan soms lastig zijn om van achter je computer een keuze te maken uit onze panelen collectie van onze schuifwanden. Wij geven altijd de mogelijk om een proefstukje op de sturen van een van je favoriete kleuren of designs.

Maar mocht het nou zo zijn dat je in ‘de buurt’ woont en behoefte voelt om onze schuifwanden even te komen bekijken in onze showroom dan ben je van harte welkom!

Met onze schuifwanden via Schuif! zijn wij een onderdeel van Hubo Wervershoof. Een winkel in doe-het-zelf artikelen dus van maandag tot zaterdag de gehele dag geopend.

We hebben een schuifwand met softclose op gesteld staan. In de uitvoering met panelen uit de basiscollectie Uni & Design print maar ook een schuifwand met fotoprint. Een mooie foto van een van de kunstwerken uit de digitale Rijksstudio collectie van het Rijksmuseum.

Ook kun je gelijk even al onze panelen bekijken en een proefmonster mee naar huis nemen om thuis te bekijken welke je het mooiste vind. Je hebt keuze uit diverse uni kleuren of design prints. En bij prints moet je denken aan houtdesigns of marmerlook.

Schuifwand maken | Schuif! | Softclose

Tot ziens in onze showroom en wil je er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is om het een en ander uit te leggen maak dan een afspraak! info@schuifwandmaken.nl of 06-52320419

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.