Prijsverhoging

Prijsverhoging doorvoeren

Het is nooit leuk om een prijsverhoging te moeten doorvoeren. Als bedrijf probeer je dit altijd zo lang mogelijk uit te stellen want je wilt je klanten niet teleurstellen. Maar soms is het onvermijdelijk…

Materialen

Zo langzamerhand sluipt het erbij in. Alles wat je (in)koopt gaat langzaam maar zeker in prijs omhoog. Schaarste kunnen de prijsverhogingen tot stand brengen, of personeel te kort, stijgende benzineprijs, aangescherpte inkoopprijzen, invoerrechten.. noem maar op.

De reden voor onze prijsverhoging zit m grotendeels dat wij ook duurder moeten inkopen. De deurpanelen, de aluminium omlijstingen, het materiaal voor de schuifwanden met fotoprint (folie, papier, inkt…) en dan bezorgen wij onze schuifwanden zelf dus hoef ik niet uit te leggen dat ook de kosten voor het vervoer aardig is gestegen.

Tis zoals tis

Maar zoals een vriend van mij altijd zegt… Tis zoals tis.

We kunnen het niet mooier maken en de boodschap niet fraaier brengen.

Uiteindelijk blijven wij de voordeligste schuifwanden makers van Nederland, en nog steeds kunnen wij snel leveren en blijft onze service ongewijzigd!

Maar per 1 september zullen wij de prijzen van onze schuifwanden verhogen. Dus mocht je nog willen profiteren van onze huidige prijzen dan heb je daar nog een paar weken de tijd voor.

Tot uiterlijk 31 augustus om precies te zijn :).

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.