Oudewijvenzomer

Oudewijvenzomer

Nazomer

De definitie van nazomer wel eens opgezocht? Precies je krijgt dan veelal de melding dat dit ook wel de oudewijvenzomer wordt genoemd of Sint-michielszomer.. En als je dan nog verder gaat kom je op Été Indien of Indian Summer. We spreken van nazomeren als het gebeurt in de periode van eind september tot half november.

Langere tijd van mooi weer

Effe heel theoretisch. In het blad van een boom zit een stofje dat zorgt voor zijn groene kleurtje en gaandeweg weer de verkleuring daarvan. Later in het proces wordt dat stofje niet meer aangemaakt en blijven er nog allerlei andere stofjes over die zorgen voor de herfstachtige kleuren. Wat in de praktijk inhoudt dat met een mooie nazomer het verkleuringsproces van de bladeren een prachtige kleurenpallet veroorzaakt.

schuifwandmaken - schuifwand met afbeelding

Hup het bos in!

Zolang we nog lekker in de oudewijvenzomer periode zitten, blijven de bladeren ons verbazen met hun prachtige verkleuringen. De natuur geeft ons kijk op prachtige plaatjes. Dus ga lekker het bos in, neem je fototoestel mee en pak die heerlijke wandeling door de natuur en vooral…kijk om je heen en wees je er bewust van!

Liefs Jessica

ps en heb je een mooi plaatje geschoten en kun je er geen genoeg van krijgen….dan hebben wij er nog wel een heel leuk idee mee!

 

schuif - schuifwand met afbeelding

 

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met designprint

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 13 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een heuse bluejeans print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 5 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met RAL kleur

In onze database vind je vele RAL kleuren waar jij je keuze uit kan maken. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een RAL kleur vindt binnen 14 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een RAL kleur en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 28 reviews.