In een tiny house

Nog niet zo heel lang geleden ben ik op vakantie geweest, alleen met mezelf in een Tiny House… 4 nachtjes weg van huis en haard. Als je mij dit voorstel een paar jaar terug had gedaan dan had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Ik ben namelijk sels (dit is westfries voor niet alleen kunnen/willen zijn). Althans dat dacht ik altijd.

Tiny house

Het begint al met het zoeken naar een accommodatie. Want je zoekt in eerste instantie naar een plek waar iedereen zich vermaakt, en dus bedoel ik vooral de kinderen… Dat ze dan uiteindelijk helemaal geen gebruik maken van dat fantastisch meer, of verwarmd zwembad, gameplaza of kidsclub, doet er nu even niet toe. Nu mocht ik iets uitkiezen wat mij leuk leek en kwam snel tot de conclusie dat ik niet graag ergens verblijf waar ook echt geen kip is en de omgeving moest bosrijk zijn want ik wilde heel graag veel wandelen en heel belangrijk, ik wilde in een tiny house met heel veel daglicht.

Ervaring

Alles wat ik wilde heb ik kunnen vinden. Het werd een prachtig klein huisje, met veel daglicht op een park waar meer mensen verbleven en in een zeer bosrijke omgeving met fantastische wandelroutes en gezellige dorpjes.

Maar waar ik van te voren helemaal geen rekening mee had gehouden was het volgende: ik hoefde al die dagen met helemaal niemand rekening te houden. Echt alleen met mezelf! Het is echt niet zo dat ik in mijn dagelijks leven alleen maar in dienst ben van mijn gezinsleden maar als moeder pas je je toch wel vrij snel aan. Bijvoorbeeld op het gebied van: wat we eten, hoe laat we eten, wat we kijken op tv, hoe laat we kijken op tv, lengte van films, welke film, lengte van bezoekjes, tijdstip van wassen, het afstaan van je huis, bank of veranda…

En nog een opvallende ervaring. Als je op vakantie bent en je ziet iets moois of je beleefd iets leuks dan ben je altijd geneigd om dit te delen. Vaak via app, even een foto doorsturen en melden dat je het heerlijk hebt. Dat deed ik nu niet (want ik koos voor een poosje weg maar ook weg van contact. Dus geen telefoon, app, Facebook of Instagram) en dat voelde best raar. Je bent enthousiast maar je kunt het even aan niemand kwijt!

Verder heb ik nog vele nieuwe dingen van mezelf leren kennen en ben terug gekomen met een heerlijk leeg hoofd wat nu zo langzamerhand wel weer volloopt maar nu vooral met heel veel leuke ideeën. Loei enthousiasts en met een nieuwe visie op de toekomst!

Gewoon doen

Dus voor diegene die zich herkennen in het plan om alleen op vakantie te gaan… Gewoon doen! Want echt waar, ze kunnen wel even zonder je. Het draait evengoed allemaal door en je komt zo heerlijk fris weer thuis om je daar te realiseren dat ze inderdaad wel even zonder je kunnen.

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.