Kunst(ig)

Kunst(ig)

Kunst

Naar mate je ouder wordt lijkt het wel dat je kunst steeds meer kan waarderen. Waar ik vroeger zonder blikken of blozen een standbeeld, schilderij of gebouw voorbij liep lijk ik nu wel bij ieder object iets langer stil te staan. Letter en figuurlijk. Niet dat ik ieder museum in duik (dat gaat me te ver) maar bijzondere objecten blijven gewoon niet meer onopgemerkt.

Hoe leuk

Zo lang als dat we bezig zijn met de ontwikkeling van onze webshop (schuifwandmaken.nl) loop ik al met het idee om voorbeelden van kunst te gebruiken om onze klanten erop te attenderen dat dat natuurlijk ontzettend leuk is en vooral ook heel tijdloos. Er zijn schilderijen al zo oud al Sint Juttemus en nog komen er alle dagen mensen naar musea om daar naar te kijken. Het brengt je terug naar een tijd of het geeft je een fijn gevoel of je bent gewoon fan van iemand zijn werk.

Rijksstudio

Recent hebben we een bestelling gekregen van iemand die graag een schuifwand met een fotoprint wilde. Daarvoor had ze gekozen voor een uitsnede uit een redelijk bekend schilderij. In mijn zoektocht naar een betere afbeelding (omdat de afbeelding behoorlijk opgeblazen moest worden is een afbeelding met de juiste aantal pixels en mb’s wel van belang) kwam ik op het Rijksstudio uit. En nu is het zo dat je daar iedere tentoongestelde afbeelding (ca. zo’n 200.000) van een kunstobject kan en mag gebruiken voor allerlei doeleinden. Canvas, autobelettering, telefoonhoesjes, t-shirts, noem maar op! Zelfs voor commerciëlen doeleinden.

schuifwand met fotoprint | schuifwandmaken.nl

Dus ook voor schuifwanden! En hier wordt ik dus zo blij van. Want als je mijn vorige blog heb gelezen weet je dat het niet zomaar mogelijk is altijd maar iedere afbeelding te gebruiken. Maar enige tijd geleden hebben ze vanuit het Rijksmuseum daar een andere weg mee ingeslagen, iedereen mag gebruik maken van kunst. Hoe mooi!

Eindresultaat

Zodra wij de schuifwand met uitsnede van het bekende schilderij helemaal klaar hebben zal ik jullie het eindresultaat laten zien, hopelijk is het zichtbaar hoe mooi dit kan zijn! Voor nu ben ik alleen maar heel blij en zal ik snel onze bibliotheek vullen met allerlei mooie plaatjes van allerlei kunstige kunst.

Liefs Jessica

schuifwandmaken.nl | schuifwand met fotoprint

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.