Klanten reviews

Klanten reviews

Met onze website zijn we vanaf het begin aangesloten bij Webwinkelkeur, zij verzamelen onze klanten reviews. Dit is een bedrijf die er op toe ziet dat je webwinkel voldoet aan de eisen. Eisen die jou als webshop betrouwbaar maakt, er op toe ziet dat je doet wat je beloofd te doen en ook juridisch iets voor de koper én verkoper kan betekenen.

Klanten reviews | webwinkelkeur | schuifwandmaken

Tevreden

En wij zijn hartstikke tevreden met dit bedrijf. Toen wij net begonnen hebben wij ons aangemeld en zijn we door de mangel gehaald. Om hun goedkeuring te krijgen moesten we het een en ander aanpassen maar al snel daarna was alles helemaal hun goedkeuring waard! Trots!

Reviews

Dat was onze eerste goedkeuring eigenlijk! Iemand die tevreden was met hoe wij het ‘doen’. Niet echte klanten reviews…maar wel een goedkeuring!

Maar daarna ben je aan de goden overgeleverd. Je site ziet er spik en span uit…zo langzaamaan kwamen er wat bestellingen binnen. We deden (en doen!) ons stinkende best om onze klanten tevreden te houden.

Zodra een order helemaal is afgewikkeld wordt er van uit Webwinkelkeur een mail verstuurd naar de koper van ons inmiddels afgeleverde schuifwand. In die mail staat of ze ons willen beoordelen en een klanten review willen achterlaten. Dit werkt met het geven van sterren en daarnaast mag de koper er ook nog een opmerking aan toe voegen.

Een dikke voldoende!

Nou en dan is het afwachten…want het is zo dat lang niet iedereen aan dit verzoek gehoor geeft. Maar als er dan een beoordeling binnenkomt dan is het feest! Nog nooit hebben wij een slechte review gehad en nog nooit onder de 9,5 gescoord! We zitten momenteel op 124 reviews met daarbij een score van 9,5 en gemiddeld 5 sterren. Zo trots!!

Dit is gewoon een dikke vette voldoende. De slagroom op de taart, het toetje toe.. En iedere keer weer zo blij als we een beoordeling krijgen :).

Dus we blijven gewoon lekker doen wat we doen! Goede en snelle service, exact maat werk én we komen onze afspraken na. Geloof het of niet… maar het staat allemaal geschreven in de sterren! 🙂

Liefs Jessica

schuifwandmaken.nl

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.