Hoeveel schuifdeuren?

Hoeveel schuifdeuren

De vraag hoeveel schuifdeuren je nodig hebt is een hele belangrijke vraag die je aan jezelf moet stellen. Want het lijkt zo simpel, je hebt een wand van 2860 mm breed, onze deuren kunnen tot maximaal 1000mm dus dan heb ik 3 deuren nodig. Ergens klopt dit wel maar dan komt het praktische gedeelte.

Waarschijnlijk heb je een schuifwand nodig omdat er ‘iets’ achter je schuifwand opgeborgen moet worden. Dus stel jezelf dan ook de vraag wat dat is en hoe groot je opening moet zijn om daar bij te kunnen.

Terugkomend op de wand van 2860mm. Je besteld een schuifwand met 3 schuifdeuren. Je ontvang van ons dan 3 deuren van ca. 950mm breed. Je deuren schuiven door een twee sporen rail en als je al je deuren naar rechts of links doorschuif hou je een opening over van een kleine 950mm.

Interieur

Staat je interieur er al en is deze verdeeld over drie elementen over de gehele ruimte dan heb je aan drie deuren waarschijnlijk voldoende. Maar soms komt het ook voor dat het interieur uit 4 delen bestaat of dat er een ladeblok in zit die meer ruimte nodig heeft dan die 950mm. In deze situatie adviseren wij om toch voor 4 deuren te gaan of je maakt de keuze om voor een drie sporen rail te kiezen. (hiervan is het nadeel dat je deuren niet symmetrisch achter elkaar schuiven)

Voorkomen is beter dan genezen!

Voorkomen is beter

Je kunt het maar beter allemaal voorkomen want achteraf blijkt het toch een aardige (financieel tegenvallende) klus om het weer in orde te maken. En niet te vergeten dat je jezelf wel voor je kop kunt slaan dat je daar van te voren niet aan hebt gedacht :).

Het enige voordeel, als het je na het lezen van dit bericht toch gebeurt, is dat het in ieder geval wel mogelijk is om je schuifdeuren te versmallen..

Klik hier voor het samenstellen van je schuifwand.

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.