Het begint weer …

Voor ons hier in het noorden is de vakantie haast voorbij. Nog een laatste weekend en dan begint het weer..

Ja het begint weer. Maar wat begint er dan weer? Dat is voor iedereen wat anders. Het kan zelfs zo zijn dat het voor niemand ooit deze laatste 6/7 weken ooit gestopt is. Misschien ploeteren deze groep mensen de hele zomer door en krijgen zij het nog.

Maar voor de meeste van ons geldt “HET BEGINT WEER”. En oh oh wat heb ik er weinig zin om er aan te beginnen. Ben eerst maar eens begonnen met de dagen uitvoerig te bekijken wanneer alle kids naar school moeten. Want het blijkt dus dat niet iedere school (voortgezet onderwijs) op dezelfde dag begint. Dus “het begint” bij ons voor iedereen op een ander moment.

Voorbereidingen

En voordat we er aan kunnen beginnen moet er nog wel wat voorbereidt worden. Want zonder goede voorbereiding kun je niet beginnen!
Met stip op 1 zijn het kopen van schoolspullen, gevolgd door het controleren van de fietsen (banden, licht, spin). En dan zorgen dat alles klaar staat voor op de dag dat de school begint.

Dat is dan school. In vergelijking met wat er na de vakantie nog meer BEGINT is dat een makkie. Want waar ik echt tegenop zie is dat het sporten ook weer begint.. Het enige voordeel daarvan is dat de kids weer eens iets anders doen dan (laat ik het maar houden op) “vakantie vieren”.

Ik weet niet hoe jullie dat hebben maar ik denk er over na om een excel sheet in elkaar te flansen. Daarin iedereen van het gezin op te nemen, alle dagen van de week op noteren, tijdstippen van trainingen, tijdstip van wedstrijden en die dan combineren met het avondeten en werk- en schooltijden. Dan komt daar vanzelf een overzicht uit rollen. Die hangen we in de keuken en voor diegene die moet tafeldekken kan dan zien voor hoeveel personen er gedekt moet worden.

Alles weer normaal

Wat nog een voordeel is, is dat ons dagelijks leven weer normale vormen aan gaat nemen. We beginnen weer bijtijds naar bed te gaan, bijtijds eruit en ook maar weer eens beginnen om op normale tijden aan het werk te gaan.

Dus voor iedereen die ook klaar is met vakantie vieren: Back to School of Back to Work. Zet m op! Het gaat weer beginnen!

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.