Handige Harry

Wat klinkt dat toch oke…Handige Harry. Een goeie uitspraak die lekker bekt. Hoe komt dat? Misschien omdat de woorden met twee dezelfde letters beginnen? Net als vrolijke frans, pietje puk, sluwe sjaantje… of net als woorden die rijmen zoals snelle jelle, heitje voor een karweitje,

Maar wanneer geef je iemand de benaming Handige Harry? Op het cynische vlak doe je dat wanneer diegene een ONhandige actie uithaalt. Dan roep je meestal iets van: Wat ben je toch een Handige Harry!
En zoek jij online naar het woord Handige Harry dan is deze Harry gewoon een personage uit Bassie en Adriaan. Harry is in deze wereldberoemde serie eigenlijk een boef die bommen maakt om Bassie en Adriaan uit te schakelen. Maar deze ‘boemen’ gaan wel af maar vaak niet op het gewenste moment.

Betekenis

Dan komt het Algemeen Nederland Woordenboek ook met een betekenis. En die luidt als volgt:

handige harry
iemand, vooral een man, die buitengewoon handig is; iemand die goed met zijn handen overweg kan en van alles kan maken, repareren e.d.

Dit klinkt al een stuk vriendelijker zo! Niks geen cynisme, gewoon zoals het is.

Blog van Schuif! | Handige Harry

Meten & monteren

En zeker als je bij ons een schuifwand koopt is het fijn als je toch een beetje een handige harry bent. Niet dat het heel moeilijk is om onze schuifwanden te monteren. We voegen altijd een montage handleiding aan de bestelling toe of je kunt op onze site een montage uitleg vinden. Maar toch, als je het nog nooit hebt gedaan is het toch handig als je een beetje Harry in je hebt.

Montage

Of je vraagt het ons! Wij maken en leveren schuifwanden maar als je wilt dat wij de montage voor onze rekening nemen dan doen wij dat. (mits je enigszins in onze buurt woont natuurlijk)

Wij meten dan ook in. Want als er dan iets mis is in de maatvoering dan kunnen wij vooral onszelf de schuld geven… en dat gebeurt. Niet vaak! Maar het kan wel eens voorkomen. En dan hoef ik nu niet uit te leggen wat voor benaming deze ONhandige dan krijgt..

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.