Goed(e)koop

Goedkoop

Om met je webshop in Google enigszins op te vallen wordt je aangeraden hiervoor te betalen. Je kan dan google ads campagnes maken. Dat zijn een soort van online advertenties waar in je zoektermen opneemt waarvan je hoopt dat de online shopper hier op zoekt. Zolang als je dagelijks budget het volhoudt zorgt Google ervoor dat je ‘zichtbaar’ wordt en je hoopt dan natuurlijk dat ze op je klikken.

Als ik kijk naar de resultaten van mijn google ads (dat doe ik vrij regelmatig) dan valt mij op dat het grootste gedeelte van mijn dagelijks budget opgaat aan het woord: GOEDKOOP.
Om iets specifieker te zijn: schuifdeuren op maat-goedkoop. Dit is de zoekterm die meeste shoppers online intoetsen wanneer ze opzoek gaan naar een schuifwand. Want hé? We zijn uiteindelijk wel echte Hollanders, ôs ben zunig dus bij voorkeur voor een dubbeltje op de eerste rang!

Goed(e)koop

Nu is het natuurlijk wel zo dat ik er zelf voor heb gekozen om dit zoekwoord te gebruiken want het is namelijk een goed zoekwoord. Dat geldt waarschijnlijk niet alleen voor onze schuifwanden maar voor alles waar we geld voor betalen: huis, tuin, eten, leven, vakantie, huisdier…noem maar op. We kijken altijd naar de prijs. Maar uiteindelijk ook naar de kwaliteit. Want iedere waar is naar zijn geld. Maar is het per definitie zo dat een goedkoop product ook een minder goed product is? Of… zoals het woord het ook zou kunnen zeggen: Een goed(e)koop. Je betaald niet veel voor toch een mooi product.

Schuifwanden van Schuif!

Kijk en daar herken ik ons product nou in! Want wij verkopen online betaalbare schuifwanden. Wat inhoudt dat je niet veel betaald voor een schuifwand en zeker niet meer dan bij onze andere schuifwand specialisten. Ook houdt het in dat je een goed product koopt met de daarbij behorende garanties, we produceren én leveren snel en…hier betaal je niks extra’s voor… we hebben de kennis in huis.

Dus niets gelogen in onze Google Ads maar misschien moet ik toch de zoekterm wijzigen in: schuifdeuren op maat – goed(e)koop…

Liefs Jessica

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.