Een vakantie ‘centje’

Centje bij verdienen

Kids van rond de dertien, veertien jaar mogen al een beetje een vakantiebaantje hebben. Een baan waarbij je als dertien jarige nog veel in de buitenlucht ben, niet te dicht in de buurt van machines werkt, geen zware werkzaamheden moet uitvoeren en geen werkzaamheden waarbij alcohol geschonken moet worden én vooral ook als het mag van je ouders!

Nou dat laatste dat lijkt me geen probleem… Want ik weet niet hoe het met de overige 13 jarige in Nederland zit maar die van mij ‘stuur’ ik graag naar haar vakantiebaantje. Sowieso al een week eerder vakantie als de basisschool dus ruim 7 weken vakantie. Ja en wat doet een 13e jarige als ze geen verplichtingen hebben? Ik noem even wat ‘bezigheden’ op: te laat naar bed, te laat uit bed, netflixen, op instagram verdwalen, snapscore bijhouden, eten, chillen met vrienden (lees: hangen op de bank), fortniten…

Vakantiebaantje

En dat 7 weken lang, althans wanneer je ze niet even attendeer op dat vakantiebaantje. Dus ik heb geprobeerd om al in een vrij vroeg stadium mijn 13 jarige richting het bollenpellen te sturen. Hier bij ons in de buurt is dat mogelijk op vele bedrijven maar daar waar mijn dochter pelt is het prachtig om je vakantiebaan carrière mee te beginnen.

Ik noem: Aankomst- of vertrektijd is geheel vrijblijvend. Hoe snel je werkt of hoeveel bakken je pelt geheel vrijblijvend. Kom je wel of niet is geheel vrijblijvend. Neem je iemand (lees: oma, vader, moeder, zus) is geheel vrijblijvend. Er zijn een paar verplichtingen, of althans 1 denk ik. En dat is dat je bak wel goed vol moet doen.
Om de zoveel tijd komt er een glas limonade langs, een snoepje, een koekje, een ijsje. Op de achtergrond herhaalt 538 zich de hele dag en ze zit daar grotendeels met leeftijd genootjes.

Hoe mooi wil je het hebben? En daar komt bij dat nu ook de bollen op zijn. Net mooi voor kinderen van deze leeftijd. Een kleine twee weken gewerkt, toch een leuk vakantie centje bij elkaar gepeld en ze maakte deze dagen toch wat van de dag. Kids blij, ouders blij en spaarpot blij!

Nou en nu mogen ze zich wel even bezighouden met hun favoriete bezigheden toch?

Liefs Jessica

 

 

 

 

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.