De Kindervakantiespelen

Kindervakantiespelen

Vakantietijd is heerlijk! Zeker wanneer je kinderen hebt met de leeftijd dat ze nog gedurende het hele jaar naar school gaan en dus bijtijds uit én in bed moeten. Ze ‘moeten’ om stipt half negen in de klas zitten. Half negen op school, twaalf uur ophalen, kwart over een weer naar school en om half vier weer ophalen (mits ze geen klassendienst hebben want dan sta je daar nog een kwartier langer te wachten)  En dit herhaald zich zeker 4 dagen per week, de woensdag is een halve dag.. Vier middagen half vier uit school. Snel naar huis want er moet er vast een naar een training van ik noem: handbal, voetbal, turnen, gitaarles, pianoles, blokfluit les, zwemles, snorkel les, bijles, streetdance…

Dit alles zijn allemaal verplichtingen die zo’n beetje het hele jaar rond je verplichten tot iets. Maaaar in de vakantietijd staan al deze verplichtingen op non actief! Heerlijk! Niks moeten, geen haast, geen geduw en getrek aan je kinderen..schiet nou op, je had er al moeten zijn. Kom uit bed want anders red je het niet. Tot dat je ze opgeeft voor de kindervakantiespelen…

Vakantiespelen

Dat realiseer je je in eerste instantie niet want je denkt, oh heerlijk de kids een weekje onder de panne. Maar dan komt het. Maandag negen uur moeten ze klaar staan met een rugzakje met een hele waslijst aan inhoud. Ze zijn dan wel de hele dag weg, vier uur mag je ze weer ophalen. Dinsdag is dit hetzelfde met als extra, de uitnodiging voor de ‘ouders’ avond. Je mag dan van 19.00 tot 20.00 uur komen kijken waar of je kind slaapt. Woensdagochtend mag hem/haar komen brengen om half elf s’morgens. Dit gaat niet met de fiets want naast de normale waslijst aan rugzak-inhoud moeten er nu natuurlijk slaapspullen mee. Luchtbed, slaapzak, kussen, zaklamp, pyjama, knuffel, schone kleren, snoep..

Ze slapen er dan van woensdag op donderdag. En donderdag mag je ze ophalen om twaalf uur. Je krijgt dan de hele rotzooi weer mee terug, kan zo de wasmachine weer in. Kind gesloopt, moeders ook.

Fantastisch

Maar alle gekkigheid op een stokkie. Het is echt fantastisch! Wat een superhelden. Alle vrijwilligers van de KVS offeren 1 of zelfs 2 weken op van hun vakantie om het een groot deel van de kinderen van Wervershoof en omstreken een mooie week te bezorgen. Alle groepen worden op leeftijd in gedeeld en krijgen daarbij een groot aantal vrijwilligers in diverse leeftijdscategorieën. Ze gaan met ze varen, zwemmen, hutten bouwen, fietsen, spelen, knutselen, eten en drinken. Er komt een snoepje of een ijsje langs, het ontbreekt ze aan niets. En voor wie wil mag blijven overnachten…

De oudere kinderen maken hun eigen slaapverblijf met oude pallets en voor de jongere kinderen staan er legertenten waar ze met de hele groep gaan slapen. Er wordt voor iedereen patat met snacks gehaald en ‘s avonds is er ook nog het befaamde nachtspel. Ook voor dit spel zijn er weer veel vrijwilligers nodig om rondom Wervershoof een positie in te nemen om het voor de kinderen spannend te maken. Een grote chapeau! Mijn kids hebben er erg van genoten en genieten er al jaren van. Het is zelfs zo dat mijn 13 jarige (een trouwe kindervakantiespeler) zich dit jaar voor het eerst als vrijwilliger heeft opgegeven!

Bedankt KVS organisatie!

foto van Anja & Gerard fotografie

Liefs Jessica

ps: ik weet uit betrouwbare bron dat het heel waarschijnlijk volgend jaar maar 1 week is dus als het zover is, schrijf je kinderen snel in!

 

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.