Creëer je eigen sfeer!

Wat is nou sfeer?

Sfeer creëren heeft voor iedereen een andere betekenis. Want wat is nou eigen sfeer?
Zoals het staat omschreven bij Wikipedia:

Sfeer is een gevoel, stemming die mensen kunnen krijgen in bepaalde situatie, bij bepaalde handelingen, gelegenheden en bijvoorbeeld bij feest- en gedenkdagen.”

Daar komt bij dat wat voor de 1 een leuke sfeer is/geeft/voelt/ervaart, kan voor de ander een hele andere sfeer veroorzaken.

Stel je komt een ruimte binnen. Negen van de tien mensen krijgen dan direct een bepaald gevoel. Maar ongetwijfeld ervaren negen van die tien mensen allemaal iets anders.
Niet alleen zal de ‘sfeer’ je gevoel bepalen maar ook geur en gehoor kan je beïnvloeden.

Herkenning?

Heb jij dat ook? Dat wanneer je iets ruikt je direct terug bent naar de plek of omgeving waar de geur je aan doet herinneren? Of dat je een liedje op de radio hoort en dan jezelf terug in de tijd kan zetten? Mooi is dat he? Althans wanneer het goeie herinneringen zijn…

Nou bij ons maakt het niet uit. Daarom onze slogan: creëer je eigen sfeer!

Jij bepaalt wat je mooi vind, wat geeft jou het ultieme gevoel? Waar wil én kan je wel uren naar kijken, wat verveelt je nou nooit of wat is een mooie foto, tekst of idool wat je voor een hele lange tijd wilt vastleggen?

Wij willen het graag voor je creëren!

Liefs Jessica

 

 

 

 

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.