Creëer je eigen sfeer

Ja “Creëer je eigen sfeer”, onze slogan. Een slogan die wij passend vinden bij onze webshop, een webshop waar je online schuifwanden kunt ontwerpen. De klant ontwerpt en wij realiseren. En wat wij nou met de slogan bedoelen? Nou het komt erop neer dat iedereen zijn sfeer anders creëert. Want wat de een mooi vindt vind de ander afschuwelijk. Om welke ruimte gaat het en hoe ziet die ruimte eruit.

Schuifwand met schuifdeuren

We hebben de laatste paar jaar op diverse plekken in Nederland schuifwanden of schuifdeuren op- én/of afgeleverd. Vele schuifdeuren uit onze basiscollectie designprints, soms een schuifwand met een RAL kleur en iets meer schuifwanden met een fotoprint. Veelal was de opdracht voor ons om de schuifwand in slaapkamers te monteren, soms voor zolderkamers maar ook voor kantoren, spreekkamers, bijkeukens of garages.

Steeds weer anders

En zo komt het ook dat je veel in diverse huizen komt, verschillende plekken in het huis. Iedere keer is het anders. Moet de schuifwand opvallen, zijn de schuifdeuren bedoelt als een scheidingswand, is het schuifwand voor een kantoorruimte en is het doel van de wand om de boel een beetje op te fleuren. Uiteindelijk kiest iedereen wat hij of zij mooi vind. Iedereen creëert zijn eigen sfeer!

Schuifwanden met fotoprint

Maar het mooiste voor ons als schuifwanden “opleveraar” (zelf bedacht woord ;)) zijn de schuifwanden met een afbeelding. Hierin is niet te voorspellen wat mensen kiezen. Want ook wanneer je kiest voor een schuifwand met fotoprint kijk je naar de ruimte. Waar komt de schuifwand, wat is het doel van de schuifwand en wat wil ik voelen en/of uitstralen in of met deze ruimte.

Schuifwandmaken | fotoprint | de werkwijze
Dit is een voorbeeld van de maak van een schuifwand met fotoprint. In deze ruimte is er voor gekozen om de wand als scheidingswand te gebruiken. Met deze afbeelding is er een mooie sfeer neergezet!

We hebben er gelukkig al veel mogen maken en leveren. En iedere keer zijn de reacties lovend. Want het is uiteindelijk toch zo dat: wij maken wat jij wilt en heb je uiteindelijk iets persoonlijks in huis waarmee je je eigen sfeer hebt gecreëerd. En dat kan met een schuifwand van Schuif!

En dat is leuk voor ons hoor…. om daar een beetje aan mee te hebben geholpen…

Liefs Jessica

schuifwandmaken | fotoprint | inspiratie
Inspiratie!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.