Compleet schuifwand systeem

Koop ik een compleet schuifwand systeem? Met boven- en onder rail? Die vraag wordt ons heel vaak gesteld. Nou daar kunnen we kort en bondig op reageren. Ja.

Schuifdeuren

Want wat zou je als koper alleen met schuifdeuren moeten? Die zouden toch ergens in bevestigd worden want anders rollen ze alle kanten op ;).

Als koper koop je bij ons het aantal schuifdeuren dat je nodig bent met daarbij een op maat gemaakte boven- en onder rail. Dat maakt het tot een compleet schuifwand systeem!

Afhankelijk van je totale breedte bestaat je boven rail uit 1 of 2 stukken. De maximale maat van een rail is 360cm. Heb jij een ruimte van 385cm breed dan krijg je 2x een rail van 192,5 cm. De naad zit dan precies in het midden

Maatwerk

Dit is hoe wij standaard aan het werk gaan. Maar wij zijn heel erg flexibel. Wij maken onze schuifwanden zelf dus kunnen heel wat maatwerk verrichten. Dus heb jij zelf een ander idee over hoe het eindresultaat van jouw schuifwand eruit moet zien dan proberen wij het zo voor je te maken.

Klant is koning….

Mits hij zich koninklijk gedraagt….

Stel jij wilt een schuifwand met 3 deuren maar 1 deur wil je breder omdat er achter die deur een lade zit of een wasmachine dan is het voor ons geen enkel probleem de deuren daarop aan te passen.

Compleet

Dus kort samengevat. Wanneer je kiest om je schuifwand bij ons te bestellen dan ontvang je van ons een complete schuifwand bestaande uit schuifdeuren + boven- en onder rail.

Naar gratis bezorgen bieden wij als extra opties bieden wij aan:

  • Softclose
  • Zijpanelen
  • verhogingslat
  • Meten
  • Meten & Monteren (alleen in ons binnengebied)

Leuk als we iets voor je kunnen betekenen! Start hier met maken van je schuifwand

Liefs Jessica

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.