Als ik eerst maar in die auto zit…

Vakantiestress!

Het onderbuik gevoel begint al lichtelijk op te komen. Ook al duurt het nog een paar weken maar ik weet dat het er aan zit te komen… vakantiestress…

Kan me haast niet voorstellen dat ik de enige ben die dat heeft. Als ik zo om me heen hoor zijn er meerdere die daar last van hebben. Maar het gekke is dat het alleen maar vrouwen zijn die je daar over hoort. Mannen lijken daar geen moment van wakker te liggen. Is dat omdat wij stress genoeg voor beide maken? Of komt het doordat je als vrouw je verantwoordelijk voelt voor alles wat er mee moet? Iemand nog een andere suggestie? Want ik kom er niet op.

We doen het ons zelf ook aan hoor. Of althans ik wel (denk ik) want voordat ik sowieso in die auto zit heb ik mezelf een waslijst aan taken toe bedeelt. Zo een lijst met “dingen die ik moet doen voordat ik op vakantie ga” lijst. Wassen, strijken, ramen lappen, bedden verschonen, slaapkamers netjes, toiletten “spoor” en “streep” loos, badkamer als nieuw, buitenom knap.

En dan de rest nog

Dat is dan alleen het huis he? Dan moeten er nog koffers gepakt worden, bezigheden voor in de auto die gekocht en bedacht moeten worden, een tasje apart voor de tussenstop, eten en drinken voor onderweg. Oh ja en dan nog oppas regelen voor onze hond en ageponis én moet je je werk natuurlijk ook goed afsluiten en overdragen of is er in onze afwezigheid nog iemand jarig?

En dan te bedenken dat we maar 2,5 halve week gaan. Het gebeurt wel vaker dat ik 2,5 week geen ramen lap of het strijkwerk doe. En mocht ik daar op ons vakantieadres toch iets missen dan hoor de woorden van een hele wijze vrouw in mijn achterhoofd: Ze hebben daar ook winkels he?

Het is allemaal niet echt nodig maar het gaat wel lekker weg. Wetende dat alles ‘aan kant’ is. En dat wanneer ik weer thuis ben met een auto vol wasgoed, dat het enige wat ik moet doen is wassen, wassen, wassen en verder voorlopig effe niks..

Fijne vakantie allemaal!

Liefs Jessica

 

 

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.