Bekend van TV

Bekend van TV

schuifwandmaken.nl | bekend van TV | RTL4 wooninspiraties

Dat mogen we nu zeggen: wij zijn bekend van TV :)! Op zondag 15 december zijn wij te zien geweest in het programma Wooninspiratie van RTL 4. Een woonprogramma waarin iedere week een kandidaat op zoek is naar hele diverse woonproducten. En waaronder ook een kandidaat die op zoek is naar een schuifwand.

Via ons Instagram account kwamen ze, van de redactie van het woonprogramma, bij ons terecht. Ze waren met name gecharmeerd van de schuifwanden welke je geheel kunt personaliseren. Een schuifwand met een fotoprint, afbeelding of kleur of tekst. En welke wij helemaal zelf op maat kunnen maken.

Uiteraard moesten we eerst even aan het idee wennen maar uiteindelijk toch besloten mee te werken aan het item.

Kijk hier de aflevering!

Ze zijn bij ons geweest voor opnames. Circa drie uurtjes. Ze hebben van alles op camera gezet en uiteindelijk is daar een heel leuk promotie film over onze schuifwanden van gemaakt. Zie via deze link op you tube het resultaat!

Wil jij meer informatie over onze schuifwanden? Schuifwand met foto een schuifwand met een basis Uni print of een schuifwand uit onze basiscollectie design print (met keuze uit 10 designs)? Neem dan contact met ons op of begin alvast met het ontwerpen van je schuifwand hier!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-3.jpg

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-1.jpg

Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen

https://www.schuifwandmaken.nl/wp-content/themes/schuif/gfx/more-deur-2.jpg

Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen

Over ons

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een afbeelding erop, konden leveren.
De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Contact

SCHUIF!
schuifwandmaken.nl
Simon Koopmanstraat 65
1693 BB WERVERSHOOF

Openingstijden:
ma tm vrij: 9.00 tot 18.00 uur
zat: 8.00 tot 17.00 uur

T 0228 – 58 56 94
M06 – 52 32 04 19
E info@schuifwandmaken.nl

KVK 69577161
Bank NL51RABO0117687685
BTW NL8579.25.544B.01

Like ons!

De waardering van www.schuifwandmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 194 reviews.